KERKESE PER SHPREHJE INTERESI

KORCE

 

PROJEKTI I VENDOSJES SE KENDIT TE LOJRAVE PER FEMIJE TEK SHESHI NE ZONEN BID

 

Shprehje Interesi

Kjo kerkese per shprehje interesi vijon Kerkesen per “Shfytezim i Sheshit tek Zona BID per Vendosjen e nje Kendi Lojrash per Femije”.

BID Korca kerkon te kontraktoje nje Kompani te kulaifikuar dhe me eksperience per te vendosur nje kend lojrash tek Sheshi para Teatrit per nje periudhe 5 mujore duke filluar qe nga data 1 Qershor deri ne daten 1 Nentor ku do te lejohet shfytezimi i nje siperfaqe prej 600m2 (bashkangjitur Kerkeses keni planimetrine e Sheshit).

 

Ky Projekt do te realizohet ne bashkepunim me OJF-ne BID Korca dhe Bashkia Korce.

 

Qellimi i Sherbimit

BID Korca ka per qellim qe sheshi te kthehet ne nje zone argetuese, te rrit frekuentimin e zones, te rrit  interesin per zonen BID, gjallerimi dhe promovimi si zone terheqese dhe mikpritese.

 

Detyrat Specifike

Kompanise qe do te ofroje kete sherbim i kerkohet qe:

1.      Te vendos kend lojrash per grup moshen nga 3 deri ne 30 vjec

2.      Te vendosen lojra edukative

3.      Te kene masa sigurie qe garantojne plotesisht shendetin e njeriut

4.      Te mos vendosen lojra qe te demtojne sheshin me peshen e tyre dhe mos kete nderhyrje

5.      Te mos vendosen lojra qe te krijojne papasterti ne shesh

6.      Kendet e lojrave te ofroje kushte higjenike

7.      Te mos vendosen lojra qe krijojne vartesi patologjike (si lojra elektronike qe nxisin bixhozin)

 

 

Kualifikimet Kryesore

Ky sherbim duhet te kryhet nga nje Kompani e kualifikuar dhe me eksperience. Kompania duhet te tregoje gadishmeri per kryerjen e sherbimit, me cilesi te larte dhe efektivitet brenda afatit te percaktuar.

 

Afati

Periudha e pritshme per shprehjen e interesit do te jete nje afat 2 javor duke filluar qe sot me date 11 Maj 2017 deri ne 26 Maj 2017. Pas publikimit te rezultateve kompania fituese duhet te kryeje vendosjen e kendit te lojrave brenda dates 1 Qershor 2017.

Kompanite e interesuara duhet te paraqesin informacion qe te tregojne se ato jane te kualifikuara per te ofruar kete sherbimin:

1.      Permbledhje e eksperiences perkatese te kompanise

2.      Pershkrimi i sherbimeve te ngjashme

3.      Nje manual te lojrave qe ofrojne

4.      CV e stafit

 

Shprehjet e interesit duhet te dergohen ne adresen me poshte elektronikisht ose te printuara brenda dates 26 Maj 2016.

 

Ne vemendje te:

BID Korca

Rr. Konferenca e Pezes, Pallati perballe ALUIZNI-t

Korce, Shqiperi

E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

 

 

 

 

Më të lexuarat

Kontakt

Adresa:

B.I.D. KORCA 

Bulevardi "Shën Gjergji"

Korçë, Albania

info@bidkorca.org