BID KORCA ne bashkepunim me Urban Sketchers Albania mundesuan skicimin e qytetit dhe zones BID nga skicues nga e gjithe Shqiperia. Nje kendveshtrim interesant i qytetit - pare me syte e te rinjve shume te talentuar qe realizuan skica te ndertesave, objekteve dhe jetes ne Korce.

Më të lexuarat

Kontakt

Adresa:

B.I.D. KORCA 

Bulevardi "Shën Gjergji"

Korçë, Albania

info@bidkorca.org