Panairi i përvitshëm i organizuar nga Bashkia Korçë,pjesa më e madhe e aktiviteteve zhvillohen në zonën BID dhe përfshijnë ekspozita, koncerte, shfqaje,etj.

 

Më të lexuarat

Kontakt

Adresa:

B.I.D. KORCA 

Bulevardi "Shën Gjergji"

Korçë, Albania

info@bidkorca.org