Bashkia e Korçës organizoi të përvitshmen Festë të Birrës përgjatë Bulevardit “Shën Gjergji”. Mbi 100.000 njerëz morën pjesë në festimet, që përfshinë shfaqje muzikore, lojra dhe birrë për të pirë! Ndër personalitetet publike ishin Ambasadorja e Çekisë Bronislava Tomasova, Ambasadori i Gjermanisë Helmut Hoffman, aktorja Eliza Dushku, si dhe Ambasadori i Kinës Wang Junling. Të dashuruarit e muzikës shijuan shfaqjet nga Aurela Gaçe, grupi Lynx, Fisnikët, Grupi NA, Emil Lassaria ft. Catyleen dhe shumë të tjerë.

 

Më të lexuarat

Kontakt

Adresa:

B.I.D. KORCA 

Bulevardi "Shën Gjergji"

Korçë, Albania

info@bidkorca.org